Återbruk

Välkommen !

I vårt Åkerbruk hittar du saker till Hus, Hem & Trädgård. Här får redan använda saker nya ägare och därmed längre livslängd. I vår verkstad renoverar och reparerar vi det som behövs innan det säljs i vår butik. Vi försöker även hitta helt nya och spännande användningsområden till de saker som vi får in i butiken. Ni hittar exempel på våra kreativa ideér lite överallt i lokalen.

Återbruket är ett socialt företag inom Youth and Care med syftet att erbjuda arbetsträningsplatser och hjälpa människor ut i, eller tillbaka till arbetslivet. Alla intäkter går tillbaka till verksamheten i form av utbildningar och utvecklingsmöjligheter till våra deltagare. Genom att skänka saker till vår verksamhet, köpa saker i vår butik, eller ge oss uppdrag som hjälper er i er vardag (t.e.x enklare snickeriarbete eller trädgårdsarbete) så hjälper ni till att få människor i arbete.

Vårt stora fokus på hållbarhet, miljö och klimatsmarta lösningar har gjort att vårt Återbruk är “Miljönär-certifierat”.

Om ni vill att vi hämtar saker hemma hos er som ni vill lämna till vår verksamhet så skickar ni ett mejl till allservice@youthandcare.se

Öppettider

Tisdag: 13:00 - 19:00
Torsdag: 09:00 - 12:00
Lördag: 11:00 - 15:00