Nyheter i centrum


Julens öppettider!

Under jul och nyår kan öppettiderna avvika från ordinarie.

ICA Supermarket
Julafton 24/12 kl. 08:00-15:00
Juldagen 25/12 kl. 10:00-19:00
Annandag jul 26/12 kl. 08:00-22:00
Nyårsafton 31/12 kl. 08:00-19:00
Nyårsdagen 1/1 kl. 10:00-22:00

Willys
Julafton 24/12 kl. 08:00-14:00
Juldagen 25/12 kl. 10:00-21:00
Annandag jul 26/12 kl. 08:00-21:00
Nyårsafton 31/12 kl. 08:00-19:00
Nyårsdagen 1/1 kl. 10:00-21:00

Extraöppet hos Saltsjöbadens Bokhandel
Söndagar december kl. 11:00-15:00
Lördag 23 dec kl. 10:00-16:00

Julafton 24/12
Saltsjöbadens bokhandel kl. 10:00-13:00

Juldagen 25/12
Sats kl. 08:00-18:00

Annandag jul 26/12
Sats kl. 08:00-14:00

Nyårsafton 31/12
Sats kl. 08:00-14:00


Jack’s Burger öppnar i Saltsjöbaden Centrum!

En kedja med fokus på kvalitet, en känsla av premium och som inte behöver vara onödigt dyrt.

Jack’s Burger är en amerikansk inspirerad hamburgerkedja med ett unikt och sofistikerat koncept som står för högkvalitativa råvaror i en elegant, varm och avslappnad miljö. Restaurangen planerar att öppna i juni 2022.

Läs mer och tjuvkika på menyn på jacksburger.se


Berg och Hav

Berg & Hav är en nischad outdoor-butik med sportkläder för berg och hav samt rekorderliga kläder och skor för en aktiv vardag.

Det som började som en tillfällig pop-up i början på November blir nu en permanent butik i Saltsjöbaden Centrum. Med det mesta i kläder och skor för livsstilen på orten har Berg & Hav kommit till Saltsjöbaden Centrum för att stanna.


Joe & The Juice öppnar i Saltsjöbaden Centrum

Nu välkomnar Saltsjöbaden Centrum ännu ett tillskott av verksamheter till centrumet. Redan i december öppnar Joe & The Juice intill Hälsokraft. Till Joe & The Juice är du välkommen att ladda batterierna med varumärkets populära juicer, smoothies, kaffe och smörgåsar.

Joe & The Juice startade 2002 som en liten juicebar i Köpenhamn. Med ett koncept präglat av färska råvaror och en energisk miljö har man sedan dess expanderat till att bli en självklar destination världen över. På menyn står hälsosamma juicer och smoothies, som mixas på beställning, tillsammans med mackor och kaffe.

Joe & The Juice är ett danskt livsstilskoncept som representerar en hälsosam livsstil och en hållbar miljö. Företaget finns i Danmark, England, Tyskland och expanderar just nu i Sverige och i Norge. 

Läs mer på www.joejuice.com


SATS Saltsjöbaden

Den 16 oktober öppnar SATS upp dörrarna i Saltsjöbaden Centrum.

I de helt nybyggda lokalerna erbjuder SATS ett stort och varierat träningsutbud inom yoga, konditionsträning, styrketräning och gruppträning. På SATS Saltsjöbaden hittar du även kunniga personliga tränare och sjukgymnaster.


Hälsokraft öppnar i nya lokaler!

Den 20 september öppnar Hälsokraft i ny uppslutning och i nya, större lokaler. Hos Hälsokraft hittar du engagerad och kunnig personal inom kost och hälsa. I den nya butiken, som du hittar vid stora entrén, kommer du förutom ett brett utbud av produkter kunna ta del av olika hälsobehandlingar, naturlig och ekologisk kosmetika få provsmaka specialkaffe/te och mycket mer.

Välkommen förbi!


Vi installerar solceller

Som ett naturligt steg i hållbarhetsarbetet väljer nu fastighetsägaren i Saltsjöbaden Centrum att installera solceller på stora delar av taket till centrumet. Redan idag kommer all el från grön energi, men nu blir nästa steg för att minska klimatavtrycket och bidra till en hållbar stadsmiljö lokalproducerad el direkt från vårt eget tak.  

Arbetet med att montera panelerna påbörjades under sommaren och anläggningen, som planeras ge en effekt om 220 000 kilowattimmar per år, ska generera el till centrumet och dess verksamheter.


En del av Spanien, i Saltsjöbaden Centrum

Nu öppnar den nya restaurangen Tapeo i Saltsjöbaden Centrum.

Hos Tapeo hittar du spanskinfluerad mat, fika och tapas i olika former som fungerar till frukost, lunch, middag och catering.


Saltsjöbadens Djurklinik Evidensia

Sedan den 1 juni 2021 driver Saltsjöbadens djurklinik Evidensia sin verksamhet i centrum. Här möter ni ett kompetent och engagerat team som inte bara brinner för djuren utan också djurägarna, stor vikt läggs vid ett personligt bemötande.

Du och ditt djur är välkomna till kliniken för många av de undersökningar och behandlingar som ditt djur kan behöva inom såväl friskvård som sjukvård. Mottagningen tar emot tidsbokningar och välkomnar akut sjuka djur i mån av plats.

Kliniken är utrustad med bland annat röntgen, ultraljud samt en modern mjukdels och tandoperationsavdelning. Med ett eget laboratorium kan man analysera olika typer av blodprover. Man har även en god kontakt med större laboratorium för mer avancerade prover och analyser. På kliniken utför man medicinska utredningar, operationer, professionella tandbehandlingar samt förebyggande vård som vaccinationer, hälsokontroller, tandstatuskontroller och besiktningar.

I butiken hittar du en mängd foder, kosttillskott samt tillbehör och är det något ni saknar så kan det oftast beställas hem. Här får du utöver ett brett sortiment även hjälp med Utöver vårt breda sortiment kan vår personal hjälpa dig med rådgivning utifrån ditt djurs förutsättningar.


Scroll to Top